Reinfeldt

 

Igår lyssnade jag på Ulf Lundells nya skiva efter lunchekot i radion. Vanligtvis är jag närmast beroende av P1, men när Fredrik Reinfeldt skulle sommarprata flydde jag fältet.

 

Jag fick ett brev från Fredrik Reinfeldt i valrörelsen 2010. Jag upptäckte att avsändaren var Moderaterna först när jag hade öppnat det. Det satt ett frimärke på framsidan och mitt namn och min adress var skrivet med vanlig kulspetspenna. Därför var jag helt oförberedd när jag läste meddelandet som brevet innehöll. Först när jag lade ifrån mig försändelsen såg jag att det på baksidan var märkt med Moderaterna, men det var så dags då, skadan var ju redan skedd.

 

Vad ville då Fredrik Reinfeldt mig? Jo, han ville att jag skulle rösta på honom och hans parti i det stundande valet. Och det kan han väl få göra, som en del av valrörelsen. Men sättet han gjorde det på gör mig så upprörd. Smaka på den här frasen: ”Rösta med Sveriges enda arbetarparti, nya Moderaterna”.

 

Den dagen då krig betyder fred, frihet är lika med slaveri, den dagen då kärlek är synonymt med hat, först då Fredrik, är ditt parti det gamla högerpartiet, ”Sveriges enda arbetarparti”. Måtte den dagen aldrig infinna sig!

 

Men fram till den dagen, Fredrik Reinfeldt, betyder skam fortfarande skam.

 

 

Fredrik Reinfeldt, wikipedia.org

 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0