Brun "feminism"

 

När brunhögern rasar mot islam, vanliga människor med denna tro, eller rena islamister, då kan den bruna högern anta skepnaden av en slags feminism. Men man skall absolut inte låta sig luras, för när samma brunhöger stormar mot västerländsk feminism låter helt plötsligt denna försåtliga höger som rena islamister. I själva verket har brunhögern och islamisterna i många viktiga avseenden en likartad kvinnosyn.

 

Nej, det spelar ingen roll om utsidan av utedasset är målat i rött, blått, vitt eller någon annan färg. Kärnverksamheten inne på avträdet är ändå brun och luktar satans illa. Exakt så är det med brunhögern också.

 

”Grab them by the pussy”. Det var så han uttryckte sig om kvinnor innan han blev amerikansk president, Donald Trump. Nu som president drar han in amerikanska bidrag till organisationer som arbetar för kvinnors sexuella rättigheter med preventivmedel och abort. Men att döma av hur vi kråmar oss i Supermaktens närhet är detta tydligen inget problem för vår regering, detta trots vår så kallade ”feministiska” utrikespolitik.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0