GOD JUL

 

 

 

 

I Sannegårdshamnen lyser husen likt upptända julgranar. Jag som var med om den förra stora energikrisen i början av 1970-talet, då vi fick lära oss att släcka lampan om ljuset inte var absolut nödvändigt, kan tycka att dagens användande av belysning i energikrisen är lite förvånande. Men det handlar väl om att den moderna belysningsteknologin är betydligt snålare med energin. Och hur tråkigt vore det inte med en totalt nedsläckt jul? Man vill ju inte att tomtens ekipage skall åka vilse i vintermörkret.

 

En riktigt GOD JUL vill jag önska mina läsare!

 

 

 

 


Tråkiga problem

 

Jag kan bara beklaga de tekniska problem som har gjort och som fortfarande gör min blogg svåråtkomlig. Hade jag själv kunnat åtgärda dessa problem hade jag gjort det och samtidigt bett om ursäkt för olägenheten. Min bloggleverantör ”Blogg.se” som står för det tekniska och därmed ansvarar för att minimera de tekniska problemen tycks däremot aldrig be om ursäkt hur dåligt deras bloggar än fungerar. Synd!

 

Jag hoppas att saken snart löser sig. Man blir inte speciellt sugen på att lägga in nya inlägg när man inte vet om de går att läsa. Jag hoppas på en ljusare framtid!

 


På Hisingen lyser solen

 

Solen gick ner tidigt i Qatar för Belgien, Tyskland, Danmark och Uruguay. Jobbigt för dem.

 

Men i Sannegården lyser solen till och med i den annars så mörka december. Det måste bero på att ön hyser de Allsvenska mästarna, Häcken. Vad skulle det annars bero på?

 

Ja, visst, några mörka skyar hovrar över Ramberget, men man kan inte får allt; det är ju trots allt vinter.

 

 

 
 
 
 

RSS 2.0