Jag tror på Ulf Lundell

 

Men… det är ett helvete att vara ung idag, värre än hur jag hade det, jag och min generation. Vi SÖKTE snarare tillfällighetsjobb än tvingades till det. Osäkerheten, att vara så i händerna, klorna, på rå-kapitalet som idag… varför vill man då bli popstjärna, vore det inte bättre att bli revolutionär?

 

 

    Ulf Lundell i bloggen Badgers Drift

 

 

 

 

Vad jag gör? Jag gör som alla andra, jag läser Uffes blogg. Livet är ju fullt av svåra situationer, man vet inte alltid vad man skall göra, eller hur man skall handla. I morse till exempel, när jag hade ätit mina frukostmackor, så var jag fortfarande lite sugen. Skulle jag ta ett danskt rågbröd till med kräftost på? Villrådig som jag var, funderade jag ett tag: hur skulle Uffe ha gjort? Då kände jag nästan direkt att han skulle ha avstått. Jag hoppade över mackan. Det är skönt med vägledning i livet. Jag tror på oraklet på Österlen!

 

 

Ja, det är han som vet hur det ska va.

Det är han som vet vad som är dåligt eller bra.

Var det nåt han gjorde?

Var det nåt han sa?

Undrar vad Ulf Lundell skriver idag!

 

Texten ovan är en av mig travesterad pop-text från slutet av 1970-talet. Men då handlade den om tidens populärkultur-guru, kvällstidningsjournalisten Mats Olsson.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0