Nu har det hänt igen

 

Nedanstående text skrev jag 2010 då israeliska styrkor med brutalt övervåld stoppade Ship to Gaza på internationellt vatten. Nu hör jag på radion att man återigen på internationellt vatten har tagit kontrollen över fartyget. USA och deras närmaste allierade äger världen och gör vad de vill.

 

 

Jag måste erkänna att jag först blev grundlurad av våra vänstervridna och antiisraeliska medier. Jag fick uppfattningen att Ship to Gaza handlade om att människor av idealitet fraktade förnödenheter via fartyg till den nödlidande befolkningen i Gaza och att israeliska styrkor i östra Medelhavet bordade och tog kontrollen över fartygen i ett försök att upprätthålla blockaden mot Gaza-remsan. I den israeliska attacken mot aktivisternas fartyg dödades många människor.

 

Men nu har jag av den israeliska nyhetsrapporteringen fattat att jag har varit grundlurad. I själva verket gick det till som följer. De skrupelfria aktivisterna på sina fartyg lyckades lura ut de stackars israeliska kommandosoldaterna och deras helikoptrar på internationellt vatten. Sedan jagade fartygen ikapp helikoptrarna och aktivisterna kastade sina änterlinor ombord på de flygande maskinerna. Horder av terroristaktivister bordade helikoptrarna med de skräckslagna unga kommandosoldaterna ombord. Först anföll Dror Feiler, den gamle fallskärmsjägaren, med saxofonen i högsta hugg. Efter honom kastar sig Mattias Gardell, professorn i religionshistoria, mannen med det aggressiva underbettet och marinkårsfrisyren, med liv och lust in i striden mot de israeliska elitsoldaterna. Sist kommer författaren Henning Mankell med den sylvassa pennan, mannen som jag först trodde hade blivit överviktig att döma av TV-bilderna, men som jag sedan förstod bara dolde sina fruktansvärda muskler under den vida skjortan.

 

Att de stackars israeliska soldaterna, beväpnade med bara automatvapen och kanoner, undkom med livet i behåll kan bara betecknas som ett under.

 

Nu kommer världssamfundets instanser som FN, säkerhetsrådet, internationella domstolar, Israels rättsvårdande myndigheter och USA:s regering att ställa allt till rätta igen. Terroristaktivisterna kommer att fördömas och Israel kan återgå till sin roll som västerlandets utpost i den barbariska arabvärlden. Skönt!

 

 

Dror Feiler, Mattias Gardell, Henning Mankell, wikipedia.org

 

 

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0