Svepet

 

SM-final i bandy och F1-premiär i Australien. Vår! Ferrari-motorerna sjunger lika vackert som vårfåglarna.

 

Men jag börjar med fotboll. Rasmus Elm verkar äntligen vara på väg tillbaka efter sina hälsoproblem. Roligt för Kalmar och kanske även för vårt svenska landslag. Intelligentare fotbollsspelare är svårt att hitta.

 

Det var inte mitt favoritlag som blev mästare i den ädla bandysporten, men Västerås var helt enkelt bäst i år. Malde ner sina motståndare och så har de världens bästa bandymålvakt: Andreas Bergwall. Är inte han väldigt gammal? Jo, det är nog bara med kol-14-metoden som kan plocka fram hans ålder. Men han är helt suverän, ett fenomen!

 

F1-premiär. Vilken rysare det blev. Ferrari kunde ha vunnit, men det blev som vanligt – Mercedes. Men de fick i alla fall kämpa hårt för segern. Men det viktigaste var att den skönt skimrande lille spanjoren: Ferdinand Alonso, fortfarande tillhör de levandes skara. Den kraschen var bland det värsta man har sett. Hade det varit på 1970-talet, på Ronnie Petersons tid, då jag började följa F1, hade bil och pilot i ett eldklot brunnit till aska. Säkerheten har verkligen gått framåt. Alonso, den snabbaste vi just nu har i F1, har rimligtvis flera år kvar i sporten. Det enda han behöver är en riktig bil.

 

Vår! Ferrari-motorerna sjunger lika vackert som vårfåglarna.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0