Det luktar svavel om hennes svarta bibel

 

Jag hörde på P1:s Nyhetsmorgon i en sändning från Almedalen på Gotland att KD:s partiledare, Ebba Busch Thor, vill höja skatten för vad man förr kallade sjukpensionärer. Samtidigt vill hon och hennes Kristdemokrater sänka skatten för friska och starka människor som har en månadsinkomst på femtiotusen kronor och däröver. Medelinkomsten hos dagens sjukpensionärer lär efter skatt vara cirka åttatusen kronor. Det är faktiskt så att i dagens Sverige så betalar sjukpensionärer redan en högre andel av sin inkomst i skatt än både vanliga ålderspensionärer och förvärvsarbetande.

 

Var i Bibeln hittar hon stöd för att sparka på de sjuka för att istället göda de friska och starka?

 

Själv skulle jag, om det var jag som bestämde i Sverige, istället höja skatten rejält för illitterata puckon till partiledare, exempelvis Ebba Busch Thor. Samtidigt som hon kräver att våra invandrare snabbt skall bli experter på vad hon kallar svensk kultur och på vår svenska kulturhistoria, kan hon själv inte ens svara på vilka svenska berömda författare som har skrivit: ”Giftas”, ”Gösta Berlings saga” och ”Gentlemen”. Skam!

 

Som sagt var: lämna sjupensionärerna i fred, de med sina åttatusen i månaden, Ebba Busch Thor! Betala istället den nyss av Dixi Stadelmann föreslagna straffskatten för illitterata idioter till partiledare.

 

 

 

Bild, Ebba Busch Thor, aktuelltfokus.se

 

 

 
 
 
 

 

- Nej, Ebba Busch Thor! Det var inte tiggarna Jesus jagade ur templet. Det var månglarna!

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0