Varning för grovt språk

 

Dixi Stadelmann är ursinnig denna dag då han borde känna en viss tillfredsställelse efter att Sverige har fått sin första kvinnliga statsminister. Men en nyliberal extremist ställde till det.

 

Nu får det fanimej var slut på sossarnas krypande för nyliberalen och Thatcher-älskaren Annie Lööf. Hon och hennes Centerparti har i stort sett fått allt de önskar av högerpolitik av dagens Socialdemokrater. Och tacken för detta blev att hon vägrar att stödja den socialdemokratiska regeringens budget. Fy fan!

 

Det är hög tid för vår nya kvinnliga statsminister Magdalena Andersson att ändra partiets politik med en välbehövlig vänstersväng inför valet till hösten. Den breda arbetarklassen representeras av två partier i Riksdagen: Socialdemokraterna och Vänsterpartiet. Dessa skall samarbeta för att få väljarnas förtroende till att bilda regering. Vill sedan Miljöpartiet vara med i regeringen så får de det. Visar det sig ändå att en sådan regering inte har tillräckligt väljarstöd är det bara att gå i radikal opposition och låta den blåbruna sörjan regera sig sönder och samman. Basta!

 

 

bild, larspekka.wordpress.com

 
 
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0