Det finns bara svartsynta betraktelser kvar

 

Bara för att man kritiserar Israel behöver man inte vara antisemit. Judendomen är en religion och sionismen är en ideologi. Har man detta klart för sig kan man ta maktens bräkanden och härskartekniker med ro. Bara för att de äger makten och världen just nu så äger de inte tanken.

 

Sveriges fasciststödda statsminister hade möte i Göteborg på Pustervik. Pro-palestinska demonstranter hade mött upp i ett försök att protestera mot det övermäktiga Israels folkmordspolitik och den svenska regeringens stöd till Israel. Det blev ett hett möte. Pro-Palestinierna var vad jag förstår vanliga människor många med släktingar i Gaza. Statsministern borde vara en representant för hela Sverige; det var han inte. Istället representerade han USA, Israel och makten i vårt land. Invektiven rasade från båda sidor. Men det mest anmärkningsvärda var att Kristersson kallade demonstranterna för: ”gaphalsar, (Vi böjer oss inte för gaphalsar), politiska sabotörer (gormande och gapande människor). Detta innan han lämnade mötet med svansen mellan benen.

 

Med ovanstående i åtanke undrar man vad han kallade de israeliska barnamördarna med deras användande av vit fosfor och deras blockad av el, vatten och andra livsnödvändiga förnödenheter för palestinierna. Ständigt tillåts Israel sätta nya rekord i dödade journalister och FN-medarbetare. På två månader har israelerna dödat fler palestinska barn än vad ryssarna har dödat ukrainska barn under två år i krig. Och då försöker de ändå inbilla oss att det är ett av Rysslands krigsmål att döda så många civila som möjligt. Jag hör propagandans häxmästarinna Maria Persson-Lövgren på radion förklara att nu har minsann Putin inspirerats av Stalins förmenta planer på att utrota alla ukrainare. I ett gigantiskt luftanfall mot Kiev blir resultatet tre döda. Detta är alltså resultatet av Rysslands folkmordspolitik. Tala om att Israel och Ryssland bemöts på olika sätt. Dubbelmoral!

 

Vår nuvarande statsminister flyr fältet när det börjar osa hett. Olof Palme valde att vid studenternas kårhusockupation stanna kvar och debattera med de revolutionära studenterna som sade sig vara beredda att starta en omedelbar revolution. Olof Palme var en modig statsman, Ulf Kristersson är en feg pajas, så enkelt är det. Jag hade velat höra vad Palme hade sagt om kriget i Ukraina, om kriget i Israel och att vi ämnar svika alla fredsförsök och gå med i Nato och därmed rusta för krig och trampa patrull efter USA:s intressen.

 

God Jul, Gott nytt år! Så H-E heller. Det finns inget gott kvar i den svenska godispåsen.

 

Och inte kan jag skriva heller!

 

 


Kommentarer
Postat av: Lindemann

Namnet Quisling är synonymt med förrädare.
Kristersson betyder att man är ryggradslös och feg.
Bilden när Kristersson tar Heidi Fried i hand och
lovar att INTE samarbeta med SD är symbolisk för svek.

2024-01-03 @ 18:19:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0